Victor Ponta îndeamnă prietenii de pe Facebook să se solidarizeze cu SMURD

Președintele PSD, Victor Ponta, a inițiat pe contul său de Facebook un demers prin care îi cheamă pe utilizatorii rețelei de socializare să se solidarizeze cu SMURD și să se împotrivească noii legi a sănătății promovate de Traian Băsescu și Guvern.

„Noua lege a Sănătății, forțată de Traian Băsescu, riscă să ducă la desființarea SMURD! Ei vor să distrugă SMURD pentru a face loc clientelei de partid! Nu avem voie să-i lăsăm să distrugă și puținele lucruri care mai funcționează în România! Avem obligația să fim alături de SMURD în aceste momente grele, tot așa cum, de-a lungul timpului, SMURD a fost întodeauna alături de noi! Salut toate inițiativele prin care SMURD este susținut, inclusiv aici, pe Facebook. Și eu mă declar solidar cu SMURD! Pentru că această lege ne privește pe fiecare dintre noi, aș vrea ca, împreună, să arătăm că vrem să salvăm SMURD de Legea lui Băsescu! Trebuie reformat sistemul de sănătate, dar asta nu înseamnă distrugerea singurului mecanism care funcționează bine în el!”, scrie liderul PSD pe contul său de Facebook.

Președintele PSD le-a propus utilizatorilor Facebook să își schimbe pozele de profil cu un mesaj de solidarizare cu SMURD. În doar 6 ore de la publicare, îndemnul lui Victor Ponta a adunat peste 1200 de aprecieri pe Facebook de la cei care s-au raliat demersului. De altfel, chiar președintele PSD și-a schimbat poza de profil cu un astfel de mesaj.

Leave a Reply