USL Cluj îi cere demisia lui Radu Bica din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj

USL Cluj îi cere dlui Radu Bica demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj dată fiind ancheta în care domnia sa este implicat.

„Pentru că instituțiile statului trebuie respectate și indiferent de ceea ce va decide justiția în cazul dlui Radu Bica, noi, cei din USL Cluj îi cerem actualului vicepreședinte al CJ demisia pentru a nu aduce prejudicii imaginii instituției pe care o reprezintă. Nu este normal să planeze nicio suspiciune asupra întregului aparat al unui consiliu județean doar pentru că cei de la putere țin cu dinții de funcții”. a precizat dl Remus Lăpușan, președinte PSD Cluj.

„Eu am condus CJ Cluj timp de 4 ani știu ce înseamnă pentru cei care intră pentru prima dată în contact cu o instituție publică, ceea ce se aude despre acel organism instituțional. Indiferent că este vorba despre posibili investitori sau despre simpli cetățeni care i-au acordat votul de încredere dlui Bica în 2008, este normal ca vicepreședintele să demonstreze respect față de Consiliul Județean Cluj, căruia oricum i-a adus deja prejudicii de imagine și să demisioneze”. a adăugat dl Marius Nicoară, președinte PNL Cluj.

Liderii USL Cluj consideră că indiferent de rezultatul anchetei, pata pe care cazul Bica o lasă asupra Consiliului Județean este una care nu ajută județul Cluj nici în relația cu potențialii investitori, dar nici la nivel național. În condițiile în care din păcate pentru noi, în ultima perioadă actualul premier ne-a făcut doar deservicii ca percepție a Clujului la nivel național, un caz de posibilă luare de mită este ultimul lucru de care aveam nevoie.

Biroul de presă

USL Cluj

6 nov 2011

Leave a Reply