USL cere explicații cu privire la biroul parlamentar al deputatului Gurzău din sediul Instituției Prefectului Cluj

La Cluj, cei din PDL se comportă ca și cum orașul ar fi propriul sediu de campanie. Nu este suficient ca fostul primar Sorin Apostu și fostul  vicepreședinte al Consiliului Județean, Radu Bica, sunt în arest pentru luare de mită, cei din PDL au impresia în continuare că sunt stăpâni pe acest oraș.

”Am aflat că deputatul Adrian Gurzău și-a făcut birou parlamentar în sediul Prefecturii. Știm că fostul prefect Florin Stamatian era foarte implicat în tot ceea ce înseamnă viața de partid, însă este revoltător faptul că și-a dus partidul în Instituția Prefectului. Conform legislației în vigoare, instituția prefectului are rolul de reprezentare a guvernului în teritoriu și nu trebuie politizată. Probabil după ce caseriile de partid de la Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean au fost închise odată cu cele două arestări, șeful PDL, Emil Boc a cerut deschiderea unei caserii în Prefectură, așa că i-au făcut birou parlamentar lui Adrian Gurzău acolo.” a declarat dl Marius Nicoară, candidat USL pentru Primăria Cluj-Napoca.

În solicităm prefectului interimar explicații cu privire la acest birou parlamentar și la implicarea instituției pe care o reprezintă în campania electorală.


Biroul de presa USL Cluj

23 mai 2012

Leave a Reply