Un copil. Un oraș. Un zâmbet.

Un copil. Un oraș. Un zâmbet.

1 iunie în Cluj Napoca.

Astăzi, 1 iunie, Organizația de Tineret Cluj a Partidului Social Democrat a demarat o acțiune dedicată micuților clujeni, cu ocazia Zilei Copilului, în Parcul Central Simion Bărnuțiu.

Plini de zâmbete și entuziasm, tinerii sociali-democrați au împărțit baloane colorate și au transformat Parcul Central într-o poveste, alături de personajele preferate din desenele animate Mickey & Minnie Mouse.

În plus, anul acesta, evenimentul s-a axat pe identificarea nevoilor și dorințelor celor mici dar și a părinților, pentru a trai într-un Cluj sigur și prosper.

” “Cum arată Clujul tău de vis?” a fost întrebarea pe care am adresat-o astăzi micuților clujeni și părinților acestora. Noi, TSD Cluj ne dorim să contribuim activ la crearea unui mediu benefic în care generațiile tinere să se poată  dezvolta armonios, tocmai de aceea, alături de ceilalți membrii PSD Cluj, dorim să contribuim la identificarea unor soluții pentru problemele societății, bazându-ne pe implicare, competență și dorința de a transforma Clujul în orașul nostru de vis.

Prin prezența noastră și acțiunile demarate dorim să promovăm unitatea, curajul și puterea de schimbare. Acțiunea de astăzi a fost dedicată atât copiilor, cât și tinerilor și părinților acestora, căci prin joc și joacă ne apropiem mai mult de valorile noastre și de inocența copilăriei!

Ziua Copilului este momentul în care ne amintim că zâmbetul și entuziasmul celor mici aduce speranță și curaj celor mari, iar noi, astăzi am primit sute de zâmbete care să ne ofere avântul necesar.”, a declarat Luana Beatrice Șerban, președinte TSD Cluj.

” Ziua Copilului nu este o dată oarecare, este simbolul inocenței, al fericirii, al purității și al jocului.

Se spune că suntem copii până la 18 ani. Noi credem că vârsta nu contează, iar “a fi copil” este o stare de spirit care va rămâne în noi pentru totdeauna.

Prin acțiunea noastră, TSD Cluj-Napoca, alături de TSD Cluj și prin aportul organizațiilor PSD Cluj și PSD Cluj-Napoca, am adus un zâmbet pe chipul celor mici, cei care ne aduc cea mai multă fericire!

De asemenea, i-am încurajat pe părinți și pe toți clujenii să se implice în dezvoltarea durabilă a municipiului nostru. Cu ajutorul unor roll-up-uri, ei și-au exprimat dorințele și părerile despre cum ar trebui să arate “casa lor” și ce ar trebui îmbunătățit la “ea”. Noi vom culege aceste informații și vom lupta să le punem în aplicare.

Cu ocazia Zilei Copilului vă dorim multă sănătate, fericire și tot binele din lume, într-un municipiu demn de locuitorii săi! “Președinte TSD Cluj-Napoca, Evelina-Georgiana Milea

 Biroul de presă PSD Cluj

Leave a Reply