TSD Cluj a protestat contra cenzurii PDL

TSD Cluj a organizat miercuri, 02.03.2011, un flash mob impotriva masurilor radicale pe care regimul Basescu-Boc le administreaza romanilor.

Tinerii social-democrati au tras un semnal de alarma asupra abuzurilor pe care Legea Educatiei si Codul Muncii le genereaza.

La protestul de lîngă statuia Memorandiştilor, pe Eroilor, tinerii au participat legati la maini si la gura cu panglici portocalii dorind sa simbolizeze cenzura sociala si abuzurile politice pe care PDL le efectuaza.

“Flash mob-ul organizat de tinerii social democraţi de astăzi îşi propune să fie un semnal de alarmă pentru colegii noştri de la Partidul Democrat Liberal care prin măsurile pe care le propun în ultima vreme nu fac altceva decât să obstrucţioneze accesulul oamenilor la luarea deciziilor. Şi aici mă refer strict la codul muncii, o măsura de îngrădire a libertăţilor cetăţeneşti, mă gândesc la recenta propunere a parlamentarului de Iaşi prin care simpli utilizatori de Pre Pay sunt nevoiţi să-şi declare identitatea, este tot o fomă de restrângere a libertăţilor cetăţeneşti şi nu în ultimul rând, poate lucrul care ne doare cel mai tare, este noua formă a legii învăţământului prin care se restricţionează profund şi neconstituţional dreptul studenţilor de a participa la deciziile luate în universităţi. Acesta este un protest simbolic” a declarat Gabriel Oniga, seful TSD Cluj.

Leave a Reply