Sute de străzi de pământ în Cluj-Napoca. Nasra: “Emil Boc este corigent”

Sute de străzi de pământ în Cluj-Napoca. Nasra: “Emil Boc este corigent”

Sute de străzi neasfaltate sunt răspândite în toate cartierele municipiului Cluj-Napoca, executivul primăriei nereușind să țină pasul cu dezvoltarea municipiului, cu extinderea imobiliară care a determinat apariţia a numeroase străzi private”, îi atrage atenția președintele PSD Cluj, primarului Emil Boc, făcând referire la promisiunile pe care edilul le-a făcut în legătură cu străzile private care ar trebui preluate de municipalitate.

“400 de străzi private ar dori să ia în proprietate municipalitatea pentru a le moderniza cu bani publici. Acestea vor fi preluate în baza unor acte de donaţie” informa clujenii, Emil Boc, potrivit comunicatului PSD.

Tot în acea perioadă, în campania electorală, binențeles, primarul a promis constituirea unui serviciu special pentru preluarea respectivelor străzi şi contractarea unui credit, în jur de 30 de milioane de euro, bani care să mergă prioritar spre modernizarea străzilor din extensiile Clujului și a celor private, se mai arată în documentul menţionat.

Sursa

Leave a Reply