„Succesele” campaniei PDL, la Cluj

Cuprinși de frica unei înfrângeri evidente, membrii PDL Cluj au trecut la demobilizarea aparatului de partid și a simpatizanților PDL, în speranța participării cât mai scăzute la referendumul din 29 iulie.

Frica de votul de la locale, frica de propria siglă, de propriul nume și frica de justiție ascund membrii PDL Cluj în sediul partidului, ieșind la lumină doar pentru a rupe afișe ori pentru a cumpăra ziare și cărți ce arată dezastrul guvernării Băsescu – Boc.

„PDL Cluj trebuie să-și asume exercițiul democratic al referendumului și să înceteze în a se mai pune în fața dreptului cetățenesc, de a-și exercita o opțiune pentru viitorul nostru. Soluția boicotului nu face cinste modelului politic european, acest tip de comportament politic apropiindu-ne din nou de unilateralismul oriental” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

USL Cluj consideră că și votul dumneavoastră poate însănătoși grabnic structura psihică și fizică a societății noastre. Pe 29 iulie avem împreună șansa unui nou pas spre democrație, fără Traian Băsescu, fără corupția și incompetența generată de PDL.

Biroul de Presă

USL Cluj

Leave a Reply