„Sfântul” sZeplecan, lupul moralist din curtea Consiliului Județean

PSD Cluj constată cu interes că lupul moralist, Mihai Seplecan admite realitatea, recunoscând suportul PSD și al actualului Executiv pentru infrastructura din Transilvania, implicit  Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, de altfel, singurul guvern care a acordat un suport real acestui obiectiv regional în ultimii ani.

În același timp, este foarte adevărat că toți consilierii județeni social-democrați respectă legea, și nu este vorba de a aștepta avizul DNA, ci de o solicitare de efectuare a unei expertize economico-juridice care să completeze expertiza tehnică, având în vedere faptul că în prezent există o suspiciune, în cazul construcției pistei de 2.100 de metri a Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj. Considerăm că este o măsură de precauție având în vedere ca este vorba de responsabilitatea gestionării banilor publici.

Înainte de a se erija într-un lup moralist, dornic de afirmare și emițător de moralitate, dl. Seplecan ar trebui să-și rezolve propriile găuri gri, atât din perspectiva profesională cât și educațională.

Acitivitatea dlui. Seplecan la locul de muncă, HIDROSERV Cluj, în calitate de director de dezvoltare din iulie 2013 până la 1 februarie 2013 a fost presărată de abateri disciplinare. Datorită absențelor și neimplicării în activitatea societății a fost cercetat de către comisia de cercetare disciplinară, aceasta constatând în cazul dlui Seplecan mai multe abateri disciplinare, „nerespectarea în mod repetat și fără aprobare a programului de lucru” și „ părăsirea unității în timpul orelor de program fără ordin de serviciu, aprobarea șefului ierarhic sau sarcini de muncă precise”.

În acest context, activitatea managerială a dlui. Seplecan în cadrul HIDROSERV Cluj, în condițiile în care astăzi acordă lecții de moralitate și administrație unor colegi din Consiliul Județean Cluj, s-a rezumat la servirea unor cafele în timpul orelor de muncă.

Leave a Reply