Sac fără fund pentru primarii PD-L

USL Cluj constată cu surprindere lipsa unei atitudini guvernamentale consecvente, în problema Fondului de rezervă aflat la dispoziţia Guvernului. Premierul Ungureanu a fost prins în hora electorală a PD-L cedând presiunii teritoriului şi deschizând traista guvernamentală pentru sacul fără fund al primarilor PD-L.

„Suntem intrigaţi de schimbarea bruscă a executivului faţă de împărţirea banilor în teritoriu, de la o săptămână la alta dar şi de modul în care se vor realiza aceste alocări în funcţie de <necesităţile comunităţilor locale>. Este important de reţinut că USL Cluj nu sprijină construcţia unor săli de sport în pădure şi cere autorităţiilor ca fondurile să fie împărţite echitabil şi nu în funcţie de culoarea portocalie a carnetului de partid” a declarat Senatorul Marius Nicoară, Preşedintele PNL Cluj.

„Premierul Ungureanu a cedat şantajului exercitat de greii PD-L asupra sa privind alocarea de fonduri către primăriile PD-L, din fondul de rezervă al Guvernului. Îi cerem premierului să nu împartă fondurile discreţionar ci în funcţie de nevoi, amintindu-i că este premierul României şi nu liderul vreunei clientele politice” a declarat Remus Lăpuşan, Preşedintele PSD Cluj.

 

This Post Has One Comment

  1. relu

    daca nu se vor schinba urgent sefii de deconcentrate ex SEFA DSP ,OPC si restul pedelistilor veti pierde multe voturi,si sa stiti ca toata lumea ASTEAPTA ACESTE LUCRURI INAINTE DE ALEGERILE DIN 10-06-2012

Leave a Reply