REACȚIE, Cornel Itu: „Noul Guvern va avea o responsabilitate mare”

REACȚIE, Cornel Itu: „Noul Guvern va avea o responsabilitate mare”

Cornel_ItuAstăzi a fost învestit Guvernul Cioloș, noul Executiv trecând de votul Parlamentului. Deputatul din Dej, Cornel Itu crede că ”noul Guvern va avea o responsabilitate mare”.

”Noul Guvern va avea o responsabilitate mare de a organiza cele două evenimente importante: alegerile locale și alegerile parlamentare. Va fi un Cabinet cu un mandat scurt, așadar nu putem vorbi de proiecte de amploare, de reforme și strategii pe termen lung. Sunt mulțumit că au fost retrase cele două propuneri – de la Sănătate și de la Justiție – de către premierul Cioloș pentru că în aceste domenii chiar este nevoie de oameni de calitate, cu o performanță deosebită și cred că a fost un gest de reparație deosebit”, a declarat pentru Dej24.ro deputatul PSD Cornel Itu, imediat după vot.

Parlamentarul din Dej se arată foarte mulțumit de câteva dintre numele regăsite în noul Guvern. ”Am o părere deosebit de bună despre Vasile Dâncu, care merge la Dezvoltare, e un om care a făcut strategii pentru descentralizare și regionalizare, un om echilibrat, cu foarte multă experiență, care aduce normalitatea și care poate să facă o legătură deosebită între Guvern, societatea civilă și Parlament. Aceeași impresie bună o am despre miniștrii de la Sănătate, Economie, Energie și Transporturi. Sunt oameni deosebiți care s-au realizat profesional, au activat și în domeniul privat, și au demonstrat că pot să facă performanță, unii chiar în instituții europene. Sper să dovedească aceleași lucruri și din poziția actuală, cea de ministru, pentru că le revine o sarcină deosebit de grea”, ne-a mai spus deputatul social-democrat din Dej.

sursă știre: http://dej24.ro/

Leave a Reply