Radu Hanga – candidat pentru funcţia de primar în Câmpia Turzii

Azi, 24 feb 2012, a avut loc la Câmpia Turzii lansarea candidaturii dlui Radu Hanga pentru funcţia de primar al municiupiului.

”Ceea ce mă recomandă pentru această funcţie este faptul că mi-am petrecut aproape întreaga viaţă aici la Câmpia Turzii, unde am şi lucrat o lungă perioadă de timp. Consider că în momentul de faţă cea mai mare problemă a municipiului este lipsa locurilor de muncă. Din punctul meu de vedere este important să înţelegem că statul şi autorităţile locale nu trebuie să fie generatori de locuri de muncă, însă au obligaţia să ofere facilităţi celor care deţin capital pentru a veni să investească în Câmpia Turzii. Spre exemplu, este foarte bine că avem un parc industrial aici, însă în prezent nu este suficient echipat.” a precizat dl Radu Hanga, candidat susţinut dePSDşi PNL.

„Dl Hanga este un om corect, cinstit, un bun gospodar şi apropiat de cei din Câmpia Turzii şi datorită perioadei de 25 de ani cât a lucrat la Industria Sârmei. Din discuţiile pe care le-am avut cu domnia sa în ultima vreme am observat că interesul său personal este înspre crearea de locuri de muncă şi asfaltarea de drumuri pentru a da o nouă faţă oraşului.” a declarat dl Remus Lăpuşan, preşedintePSDCluj.

DL Marius Nicoară, preşedinte PNL Cluj a adăugat că din experienţa pe care o are în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj în perioada 2004 – 2008, perioadă în care au fost demarate parcurile Tetarom, mobilarea parcurilor industriale este extrem de importantă, pentru că potenţialii investitori să fie atraşi. „Am decis ca împreună cu cei dinPSDsă îl susţinem pe dl Hanga pentru funcţia de edil în Câmpia Turzii şi pentru că domnia sa se poziţionează foarte bine în sondaje, iar cei de aici au nevoie de un om cu experienţa pe care o are Radu Hanga.” a adăugat dl Marius Nicoară, preşedinte PNL Cluj.

Biroul de Presă

24 feb 2012

 

 

Leave a Reply