PSD Cluj: „Învățăceii dlui. Boc continuă politica demagogiei pure”

PSD Cluj constată cu tristețe, că învățăceii dlui. Emil Boc continuă politica demagogiei pure inițiată de stăpânul lor.

PSD Cluj le amintește liderilor PDL Cluj, că astăzi nu ar fi trebuit să mai discutăm subiectul Autostrăzii Transilvania,  dictonul „Autostrada Transilvania se execută și nu se discută”  aparținându-i integral fostului premier Emil Boc, dar care în perioada guvernării sale a abandonat proiectul, chiar dacă a avut oportunitatea să-l finalizeze.

„PDL Cluj continuă politica demagogiei pure în cazul Autostrăzii Transilvania. Guvernul USL a alocat 188 de milioane de lei din bugetul național Autostrăzii Transilvania, pentru acoperirea datoriilor din perioada cabinetului Boc, iar construcţia autostrăzii Sebeş-Turda, cu o lungime de 70 de kilometri îi nemulțumește pe liderii PDL, aceștia recurcând la împroșcarea cu noroi asupra tot ce construiește cabinetul Ponta” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Guvernul USL continuă să guverneze România în folosul cetățeanului, comunității, aceste preocupări fiind vizibile și la Cluj: devierea Someșului, construcția noii piste de 2.100 de metri a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, construcţia autostrăzii Sebeş-Turda, reabilitarea drumurilor județene, extinderea si reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată din județul Cluj, etc.

Leave a Reply