PSD Cluj curăţă oraşul de portocaliu

Aproximativ 30 de membri PSD aparţinând Organizaţiei de Femei Social-Democrate Cluj şi-au propus să cureţe astăzi, 27.02.2011, centrul Municipiului Cluj-Napoca de portocaliu.

Pixuri, coji de portocale, eşarfe aruncate pe stradă  toate de culoare portocalie au fost adunate şi aruncate în coşurile de gunoi de pe pietonala Eroilor, transmiţând cetăţenilor clujeni  un mesaj împotriva politizării excesive făcută de Partidul Democrat Liberal.

„Am vrut să facem această curăţenie la sfîrşitul lunii februarie, înainte de curăţenia de primăvară şi înaintea Sărbătorilor de Paşte, cînd se face curăţenia spirituală. Este vorba de o curăţenie mentală. Prin acţiunea noastră vrem să aratăm că nu îi mai suportăm practic pe cei de la guvernare, care au adus această ţară în situaţia în care ne aflăm.  Sîntem pe ultimul loc ca ţară la sănătate şi pe primele locuri la violenţă în şcoli, accidente rutiere, mortalitate infantilă, la corupţie sau pesimism” a declarat consilierul judeţean, Mihaela Rozor, Preşedintele Organizaţiei de Femei Social-Democrate Cluj.

De la acţiune nu a lipsit nici vicepreşedintele PSD Cluj – Aurelia Cristea, Secretarul General Ioan Oleleu şi deputatul Cornel Itu.

Leave a Reply