PSD Cluj alături de cetăţenii nemulţumiţi de pe strada Oaşului

Peste 50 de persoane s-au adunat duminică 22.05.2011 pe strada Oaşului în Cluj-Napoca, în vecinătatea fostei Şcoli nr 25, pentru a atenţiona lipsa de implicare a Primăriei Cluj-Napoca în soluţionarea nemulţumirilor localnicilor.

Evenimentul spontan a fost coordonat de către membrii PSD Cluj, senatorul Alexandru Cordoş, preşedintele PSD Cluj-Napoca, dl. Mircea Jorj şi consilierul judeţean şi Preşedintele Organizaţiei de Femei PSD Cluj, Mihaela Rozor.

Mircea Jorj a constatat că proprietarii de pe strada Oaşului au ajuns la limita suportabilului datorită stării dezastruoase a infrastructurii, a drumului din zonă, iar că situaţia de aici indică de fapt adevărata interfaţă a municipiului alături de numeroase alte probleme ale cetăţenilor.

“Autorităţile locale nu-şi fac treaba, respectiv primarul Clujului, Sorin Apostu. Trebuie să vină aici, să se dea jos din limuzina de la Primărie, să vină lângă oameni şi să le explice. Nu trebuie să vin eu aici, care sunt în partid de Opoziţie” a declarat Preşedintele Mircea Jorj.

Preşedintele PSD Cluj-Napoca consideră că această infrastructură va împiedica Clujul în demersul său de a obţine titlul de Capitală Culturală Europeană 2020: “Cluj Napoca, care se dorește a fi un oraș cultural European în 2020 , nu va reuși să primească acest titlu în condițiile unei infrastructuri care nu reușește să gestioneze în mod corect banii, pentru a rezolva problemele cauzate de inundații sau să demareze lucrări pentru drumuri”.

Potrivit reprezentanţiilor PSD, această comunitate nu este singura care se confruntă cu astfel de probleme :” Vom face presiune în consiliul județean și vom monitoriza constant această situație, iar în cazul în care nu se va face nimic în acest sens, vom oferi consultanță juridică păgubașilor “ a mai declarat Mircea Jorj.

Leave a Reply