PSD Cluj a sărbătorit 1 mai prin solidaritate

1 Mai este sărbătoarea muncii, sărbătoarea celor care îşi câştigă traiul în mod cinstit, a celor harnici, a celor care prin ceea ce fac zi de zi ne ajută să realizăm România Puternică iar PSD Cluj a sărbătorit în acest an, Ziua Internațională a Muncii, alături de clujeni, sprijinind categoriile defavorizate, în mai multe localități din județ.

„PSD și-a propus în acest an să renunțe la petrecerea tradițională de 1 mai pentru a fi mai aproape de români și pentru a fi solidari cu nevoile lor. Cea mai bună formă de protecţie socială este munca şi astfel de 1 mai am reconfirmat dorința de a pune în mişcare, o politică de ocupare cât mai deplină a forţei de muncă” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

În Cluj-Napoca organizația de femei a efectuat o acțiune de împărțit pachete cu dulciuri copiilor diagnosticați cu cancer, între 5 și 14 ani de la Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuţă.

„Am vrut să fim aproape de niște copii pentru care destinul nu a fost prea darnic. Ne bucurăm că am reușit să le aducem un zâmbet pe buze în prag de sărbători” a declarat dna. Anca Mureșan, președinte OF PSD Cluj-Napoca.

La Florești 16 familii din localitate și 16 din satul Tăuți au beneficiat de câteva cadouri realizate de social-democrați iar la Huedin, mai mulți copii ce frecventează Școala Specială Huedin și provin din familii cu venituri mici, cu părinți șomeri, cât și copii din strada Fildului și colonia 9 au primit pachete cu dulciuri, un moment de fericire, în pragul sărbătorilor pascale. La Dej primarul municipiului, Costan Morar și social-democrații din zonă au inaugurat o fântână arteziană construită în sensul giratoriu din fața Palatului de Justiție iar la Gherla, membrii PSD au fost prezenți la Cantina de Ajutor Social Gherla și au contribuit la distribuirea unor alimente, apoi tricouri, famililor nevoiașe.

„De Ziua Internațională a Muncii ne-am propus să promovăm prin acțiuni sociale în comunitățile noastre, un mesaj pentru o politică socială puternică, axată pe combaterea sărăciei şi şomajului, o modalitate care să favorizeze revenirea celor excluşi la o viaţă socială normală” a declarat deputatul Aurelia Cristea, președinte OF PSD Cluj.

 

 

Leave a Reply