Podul Traian împlinește trei ani de când a fost lăsat în paragină de  Emil Boc!

Podul Traian împlinește trei ani de când a fost lăsat în paragină de Emil Boc!

august 2013 – august 2016: Sunt trei ani de când Podul Traian  fără revizie, fără reparații și mentenanță s-a surpat pe o porțiune de zeci de metri, după ce în aprilie 2013 o clujeancă era extrem de aproape să cadă în Someș după prima deteriorare a podului.

Emil Boc și colegii săi Radu Moisin și Sorin Apostu au avut alte preocupări decât administrația și au ignorat cu desăvârșire faptul că cele mai multe poduri și pasarele pietonale din Cluj-Napoca au depășit cu mult durata normală de funcționare, în cazul Podului Traian expirând de mai bine de zece ani.

„Emil Boc promite în fiecare an că începe lucrările la Podul Traian, ultima dată afirmând chiar în campania electorală, că lucrările vor demara de la 1 iulie! Emil Boc este cel mai populist primar din istoria Clujului! Vorbește  despre `calitatea vieții`, fără să rezolve problema traficului din Cluj-Napoca, fără să repare un pod de câțiva metri care reprezintă un real pericol pentru siguranța trecătorilor. Ori Emil Boc este neputincios, ori rău intenționat… Această situație este o mostră de crasă incompetență administrativă!” a declarat Horia Nasra, președintele  PSD Cluj.

Leave a Reply