PNL doarme în fruntea Consiliului Județean Cluj

PNL doarme în fruntea Consiliului Județean Cluj

PSD Cluj constată cu surprindere că dl. Alin Tișe promite în campania electorală tot ce nu au susținut colegii dânsului din PD-L și PNL în ultimii ani.

„După lungi discuții am votat asocierea cu primăria Iclod, prin care ne-a fost pus la dispoziție un teren pentru a construi un abator. După alte lungi discuții am impus realizarea studiului de fezabilitate pentru construcția abatorului în comuna Iclod, însă consilierii județeni ai PNL s-au opus total, în 2014, să includă în buget fonduri pentru a începe construcția efectivă. Apoi, în 2016, după alte discuții interminabile s-a acceptat revizuirea studiului de fezabilitate și doar la acest nivel a rămas…PNL doarme în fruntea Consiliului Județean Cluj” a declarat  președintele PSD Cluj, dl. Remus Lăpușan.

PSD Cluj îi reamintește dlui. Alin Tișe și de propunerea consilierilor județeni ai PSD privind asocierea cu Consiliul Local Câmpia Turzii pentru a construi un centru de colectare și selectare a legumelor și fructelor la Câmpia Turzii.

Și în acest caz, există terenul, există studiul de fezabilitate, însă dl. Alin Tișe trebuie să știe că ai săi colegi consilieri județeni liberali s-au opus finanțării pentru construcția centrului în 2014 și în 2015 la presiunea actualului candidat liberal la primăria Câmpia Turzii, dl. Dorin Lojigan, care nu dorea acel centru din rațiuni strict politice.

Rușine domnilor din PNL, acestea sunt faptele dumneavoastră – lupta împotriva interesului agricultorilor!

Leave a Reply