PDL intimidează alegătorii clujeni

PDL intimidează alegătorii clujeni

La final de ciclu parlamentar, reprezentanții PDL Cluj debusolați de pierderea alegerilor generale, folosesc metode securiste, intimidând alegătorii clujeni printr-un call center care îi atenționează pe cetățeni despre „pericolul” reprezentat de liderii locali și naționali ai USL denigrându-le imaginea.

Minciuna, calomnia sunt câteva elemente ale campaniei de dezinformare, demarată încă de la alegerile locale, când senatorul Marius Nicoară, candidat al USL la Primăria Municipiului Cluj-Napoca a fost denigrat de reprezentanți ai PDL, aceștia mințind pensionarii clujeni privind falsa intenție a dlui. Marius Nicoară de a retrage gratuitățile pe RATUC „în favoarea oamenilor de afaceri”.

USL Cluj respectă democrația, politica responsabilă și asigură alegătorii că nu va recurge la astfel de mijloace imorale pentru a-și denigra competitorii politici. Votul este cel mai bun instrument de sondare și legitimitate comunitară a realizărilor unui partid politic iar respectul reciproc între partidele politice trebuie să devină o obișnuință în campaniile electorale.

În acest context USL Cluj cere PDL Cluj să oprească imediat această campanie de dezinformare și să accepte să fie un partener de discuție și dezbatere politică.

Leave a Reply