PDL Cluj nu renunță la minciuni, populism și demagogie!

PDL Cluj nu renunță la minciuni, populism și demagogie!

Remus-LapusanObișnuiți ai politicii populiste, ai demagogiei și adepți ai limbajului furibund, liderii PDL Cluj dezinformează fără rușine, electoratul clujean.

Depre onorabilitate, respectarea contractului social cu cetățenii și dialogul cu comunitatea, nu sunt în măsură se ofere lecții de conduită administrativă, guvernamentală sau morală, colaboratorii dlor. Apostu și Bica, ci doar cetățenii Clujului, prin mijloacele democratice, dezbaterea și votul.

Reamintim dlor. Emil Boc și Alin Tișe, că sub guvernările PDL, românilor le-au fost diminuate veniturile iar că măsurile de austeritate luate de Emil Boc nu s-au cuantificat financiar în buzunarul clujenilor, românilor.

Obișnuiți cu numirile baronilor PDL din teritoriu, liderii PDL consideră că numirea unui ministru, constituie un concurs între grupuri de interes din diferite orașe.

„Este important ca Emil Boc să înțeleagă că alegerile s-au încheiat în decembrie și că nu mai este în campanie electorală. Orașul trebuie administrat cu proiecte serioase, prin dialog cu comunitatea a declarat dl. Remus Lăpușan, Președintele PSD Cluj.

USL Cluj consideră că măsura competenței administrației județene PDL (2008 – 2012) dar și a celei guvernamentale (2009 – 2012) este dată de finalizarea celor câțiva km din Autostrada Transilvania, ultima tăiere de panglică petrecându-se în noiembrie 2010.

Biroul de Presă

PSD Cluj

 

Leave a Reply