PDL Cluj își maschează frica, distribuind fluturași mincinoși !

Speriați de valul de antipatie cu care sunt întâmpinați de clujeni, liderii PDL Cluj au decis să inunde orașul cu fluturași în care prezintă eșecurile guvernării PDL, ca „realizări” ale guvernului Ponta.

Le amintim democrat-liberalilor că salariile bugetarilor au crescut, din 1 iunie, cu 8%, iar începând cu 1 decembrie, Guvernul Ponta readuce salariile bugetarilor la nivelul existent la jumatatea anului 2010, venituriile bugetarilor crescând de la 1 decembrie, cu 7,4%, potrivit prevederilor cuprinse în Ordonanta de Urgenta 19/2012 privind recuperarea reducerilor salariale din iunie 2010.

Liderii PDL Cluj trebuie să țină cont de faptul că în  perioada 1 ianuarie – 31 octombrie 2012, execuția bugetului general  consolidat s-a încheiat cu un deficit de 7,2 miliarde lei, respectiv 1,19 % din PIB față de -13,3 miliarde lei, respectiv 2,3% din PIB realizat la aceeași data a anului precedent.

„Am reușit aceste creșteri salariale cu un buget făcut de PDL și menținând echilibrele macroeconomice. Avem și un deficit mai mic și o creștere a salariilor iar aceste realizări ale guvernului Ponta îi nemulțumesc pe liderii PDL Cluj, atât de speriați de votul din 9 decembrie” a declarat dl. Remus Lăpușan, Președintele PSD Cluj.

Românii și-au primit înapoi banii luați abuziv de guvernarea PDL iar minciunile acestora nu fac decât să consolideze încrederea într-o Românie Puternică, guvernată de Uniunea Social Liberală.

Biroul de Presă

USL Cluj

Leave a Reply