PDL Cluj dorește să-și filmeze propria neputință!

Traian Băsescu și PDL Cluj vor să-și filmeze propriul boicot prin care încalcă din nou Constituția.

Speriați de posibilitatea pierderii instituției prezidențiale, democrat-liberalii clujeni doresc să-și filmeze propria fugă pentru a demonstra Bucureștiului fidelitatea față de Traian Băsescu și disprețul față de Constituția României.

Considerăm că ar fi utilă și filmarea amenințărilor realizate de membrii PDL pensionarilor, avertizându-i că dacă ies la vot, nu le vor mai acorda ajutoarele sociale de la UE distribuite de primării, așa cum s-a întâmplat și la Bobâlna.

„Sperăm că, camerele PDL nu vor fi folosite ca repercusiuni față de cei ce îndrăznesc să-și respecte statutul de cetățean, a celor ce respectă Constituția ori pentru a-i intimida pe membrii și simpatizanții PDL dornici să voteze DA la referndum , DA împotriva lui Traian Băsescu” a declarat dl. Remus Lăpușan, Președintele PSD Cluj.

„Camerele video nu pot garanta o transparență electorală și cerem liderilor PDL să nu fie folosite pentru vreo răzbunare securistă, o constantă atât de dragă dlui Traian Băsescu.     Le amintim liderilor PDL Cluj, că USL asigură buna funcționare a instituților statului și că nu vom permite nici o intimidare politică” a declarat senatorul Marius Nicoară, Președintele PNL Cluj.

Biroul de Presă

USL Cluj

Leave a Reply