OFSD- Proiectul ” Toți copiii au nevoie de iubire”

OFSD- Proiectul ” Toți copiii au nevoie de iubire”

Anul școlar 2021-2022 începe luni, iar pentru școlarii care provin din familii aflate în nevoie sau se află în centre de plasament, începerea școlii reprezintă un moment delicat, atât pentru copii cât și pentru familiile lor.

Proiectul promovat de OFSD Cluj, “Toți copiii au nevoie de iubire”, al Asociației Sfântul Onufrie de la Mănăstirea Florești, a reușit să aducă zâmbetul pe buzele copiilor ce urmează să înceapă noul an școlar.

În perioada 6-10 septembrie 2021, OFSD Cluj cu sprijinul PSD Cluj și PSD Cluj-Napoca, a organizat o acțiune de strângere de fonduri pentru copiii din cadrul Așezământului Sfântul Onufrie-Mănăstirea Florești și din familii aflate în stare de dificultate, ocazie cu care am reușit, și în acest an, să contribuim la bucuria acestor copii, dăruindu-le tuturor câte un ghiozdan complet echipat cu toate rechizitele necesare, echipamente de sport noi și alimente necesare perioadei următoare.

Acum, mai mult ca orincând, este important să dăm dovadă de solidaritate, să fim alături de comunitate, de semenii noștri aflați în nevoie.

Doar prin iubire și solidaritate putem construi o lume mai bună.

OFSD Cluj

Leave a Reply