Mircea Jorj, noul președinte al PSD Cluj-Napoca

Comunicat de presa

 

REF: Mircea Jorj, noul președinte al PSD Cluj-Napoca

Vineri, 22 martie, în cadrul conferinței organizației PSD Cluj- Napoca, dl. Mircea Jorj a fost reconfirmat în funcția de președinte al PSD Cluj-Napoca, alături de un nou birou, validat în unanimitate de cei 211 delegați prezenți la eveniment.

În prezența conducerii organizației județene, a președintelui PSD Cluj, dl. Remus Lăpușan, secretarului-general, dl. Ioan Oleleu, prim-vicepreședintelui, deputatului Cornel Itu și a vicepreședințiilor organizației județene, deputatul Aurelia Cristea și senatorul Alexandru Cordoș, dl. Mircea Jorj a anunțat că postul de primar al democrat-liberalului Emil Boc este în pericol, PSD Cluj-Napoca având o echipă extrem de profesionistă şi aplicată pe problemele administraţiei locale.

„Vin în faţa dumneavostră cu o echipă cu care cred că putem cîştiga alegerile locale viitoare. O echipă care s-a validat în ceea ce înseamnă organizare şi care a pregătit programul de administraţie locală. Pînă acum am reuşit să consolidăm această organizaţie şi ne propunem în continuare ca principal obiectiv cîştigarea Primăriei Cluj-Napoca” a declarat președintele PSD Cluj-Napoca, dl. Mircea Jorj.

În noul birou au fost aleși: prim-vicepreședinte, Flavius Milășan, secretar-general, Ruxan Roșca, vicepreședinții Teodor Morar, Ovidiu Chifor, Vasile Rus, Sebastian Mărginean, Maria Macrea, Claudia Anastase, Cristian Mogoș, Anca Mureșan (președinte OF PSD Cluj-Napoca), Horia Nasra (președinte TSD Cluj-Napoca) și Gheorghe Stan (președinte organizația de pensionari Cluj-Napoca) și trezorier Adrian Negruțiu.

Biroul de Presă

PSD Cluj      

Leave a Reply