Mircea Jorj atenţionează autorităţile din Cluj-Napoca

Preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, a criticat  letargia autorităţilor clujene în vedera curăţării carosabilului de nămeţi:

“Cunoastem de foarte multa vreme ca iarna ninge. E singura constanta romaneasca. Din nefericire si la sfarsitul lunii februarie, zapada ne prinde nepregatiti. Autoritatile locale privesc siderate pe geam, facand marunt din buze. Sa trecem la lucruri serioase.

O firma de deszapezire care isi face bine treaba, are nevoie de utilaje, personal si material antiderapant. Cu totii stim ca acestea costa bani. Banii din buzunarele clujenilor au plecat. In loc sa se transforme in pluguri, sare si salarii, s-au inzapezit pe undeva pe traseu, visand la tarile calde.

Avem o singura speranta, pana la urma tot vine primavara si ne va ajuta Dumnezeu, pentru ca de la autoritatile locale si centrale, vremelnic la putere, nu mai avem nicio speranta. Clujul e blocat. Primarul Clujului si viceprimarii sai, sunt depasiti. Nu e prima data. Ne vand iluzii despre orasul capitala europeana, dar nu sunt in stare sa-si mobilizeze firmele pentru scoaterea orasului din zapada. Nu stam in casa si nu avem de gand sa tacem, stimabili reprezentanti ai Primariei Clujului.

Aveti obligatia sa iesiti in oras si sa gestionati problemele clujenilor!

Luati-va hainele groase si iesiti pe strada!

Puneti mainile pe lopeti, pentru ca pe vremea asta nimeni si nimic nu va mai salveaza pielea. Nu mizati doar pe replicile inteligente ale blondei de la drept. Nu va mai scoate din zapada nici premierul iesit la cosit si nici presedintele iesit la vanatoare de vamesi”.

Leave a Reply