Mandatul Corinei Creţu în Comisia Europeană confirmă încrederea în România şi în Guvernul Ponta.

Mandatul Corinei Creţu în Comisia Europeană confirmă încrederea în România şi în Guvernul Ponta.

corina_cretu2Parlamentul European i-a încredințat, ieri, eurodeputatului PSD Corina Creţu, mandatul Politicii Regionale în noua Comisie Juncker. La preluarea sa, Corina Creţu a ţinut să sublinieze că mandatul său nu va fi unul conventional, ci unul de reformă, „de schimbare de sus în jos, începând de la cel mai înalt nivel”. Acestea sunt cuvintele unui politician desăvârşit, dar şi ale unui om exceptional, de care putem fi cu adevărat mândri ca români!

Momentul de ieri a reprezentat atât o încununare a eforturilor personale ale doamnei Creţu, cât şi o recunoaştere a susţinerii şi aprecierii europene de care se bucură premierul României, Victor Ponta. Nominalizarea pe care acesta a făcut-o a arătat nu numai că este un politician progresist, ci şi un bun cunoscător al nevoilor şi schimbărilor din politica externă la nivel global.

„Confirmarea în funcţia de comisar pentru Politici Regionale a Corinei Creţu a arătat în mod clar cât de mârşavă este campania de denigrare a candidatului la preşedinţie Victor Ponta: zvonurile referitoare la o eventuală respingere a candidaturii Corinei Creţu au fost aruncate pe piaţă numai cu scopul de a îi discredita susţinătorii”, a declarat preşedintele PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea.

Organizaţia PSD Cluj-Napoca salută numirea Corinei Creţu, şi, în acelaşi timp, le mulţumeşte tuturor celor care au avut încredere în candidatul susţinut de noi pentru scrutinul europarlamentar din 25 mai.

sursa foto: euractiv.com

Leave a Reply