„Magicianul” Boc şi-a utilizat bagheta: rampă de gunoi la geamul clujenilor şi tarife mai mari pentru salubrizarea menajeră!

„Magicianul” Boc şi-a utilizat bagheta: rampă de gunoi la geamul clujenilor şi tarife mai mari pentru salubrizarea menajeră!

q5Clujenii plătesc, astăzi, preţul incompetenţei administrative a dreptei patronate de Boc, Tişe, Uioreanu, Seplecan. Ei sunt principalii vinovați pentru situația depozitării gunoaielor din Cluj-Napoca. “Magicianull” de la Primărie nu doar a crescut tarifele pentru activitatea de salubrizare menajeră în lipsa oricărui dialog cu cetăţenii, ci şi-a utilizat bagheta magică şi pentru a depozita gunoaiele în apropierea unui cartier clujean!

În numele PSD Cluj-Napoca şi al cetăţenilor pe care îi reprezint în calitate de deputat vreau să spun clar: condamn comportamentul abuziv al primarului Emil Boc, incapacitatea admnistrativă a sa şi a finului său, Alin Tişe în privinţa gestionării gunoaielor oraşului, incapacitate care a dus, într-un final, la o situaţie incredibilă: depozitarea resturilor menajere lângă casele clujenilor, trataţi, astfel, ca nişte cetăţeni de mâna a doua!

“Magicianull” de la Primărie nu doar a crescut tarifele pentru activitatea de salubrizare menajeră în lipsa oricărui dialog cu cetăţenii, ci şi-a utilizat bagheta magică şi pentru a depozita gunoaiele în apropierea unui cartier clujean, fără a avea un minim respect faţă de locuitorii acelei zone. Emil Boc, în calitatea sa de primar, este direct responsabil de situația în care s-a ajuns cu depozitarea gunoaielor din Cluj-Napoca. Este inadmisibilă, pentru capitala Transilvaniei, această telenovelă a gunoaielor, iresponsabilitatea și lipsa unei viziuni administrative afectând viaţa de zi cu zi a clujenilor! Emil Boc, alături de finul său, Alin Tișe, de Horea Uioreanu, Mihai Seplecan și de către alți colegi din PNL, au avut la dispoziţie zece ani ca să rezolve această situaţie şi nu au fost capabili să o finalizeze. Sunt un eşec administrativ! 

Emil Boc, în calitate sa de primar, fost premier al României, părinte politic al PD și naș al fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, fuge de răspunderea depozitării gunoaielor din Cluj-Napoca și chiar găsește JUSTIFICATĂ creşterea tarifelor pentru activitatea de salubrizare menajeră pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În condițiile în care, timp de zece ani a condus discreționar Clujul, alături de alți politicieni ai dreptei, Emil Boc refuză să-și asume responsabilitatea pentru acest eșec administrativ, aruncând vina pe alte instituții. Domnul Boc uită că gunoaiele clujenilor sunt responsabilitatea administrativă a Primăriei, protocolul de preluare a vechii gropi de către Consiliul Judeţean Cluj (de la municipalitate) fiind semnat doar acum 11 luni! Iar, de data aceasta, Emil Boc nu se poate ascunde în spatele finului Alin Tișe, fost preşedinte al CJ, fiindcă aici nu este vorba de o relație familială, ci de o corespondeță oficială între cele două instituții, Emil Boc și Sorin Apostu fiind permanent informați de stadiul situației în care se afla groapa de gunoi.
sursă foto: Aurelia Cristea.ro

Leave a Reply