Lansarea candidatului USL, Irimie Popa, în Colegiul 4 – Camera Deputaților.

REF: Lansarea candidatului USL, Irimie Popa, în Colegiul 4 – Camera Deputaților.

USL a prezentat simpatizanților, miercuri, 7 noiembrie candidatul din Colegiul 4 de Camera Deputaților din Cluj-Napoca, cartierele Mărăști – Someșeni –Dâmbu Rotund – Centru pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie: conferențiarul FSEGA, Irimie Popa. Evenimentul s-a desfășurat în Complexul Expozițional Expo Transilvania în prezența a 300 de simpatizanți.

Profesorii dr. Cristina Ciumaș și Răzvan Nistor din cadrul FSEGA  au participat la această lansare, anunțând că susțin candidatura universitarului Irimie Popa.

La prezentare au mai participat și dna. Aurelia Cristea, candidat al USL în colegiul 3 – Camera Deputaților  și dl. Mircia Giurgiu candidat al USL în colegiul 1 – Senat, Cluj-Napoca.

USL Cluj propune un candidat  cu o experiență profesională solidă, recunoscut atât în mediul universitar cât și în cel economic pentru competențele sale. Am convingerea că dl. Irimie Popa va reprezenta cu succes Clujul în Parlamentul României și va încerca să rezolve cât mai multe, din problemele Colegiului 4” a declarat dl. Remus Lăpușan, Președintele PSD Cluj.

Conferențiarul Irimie Popa i-a asigurat pe clujeni că nu-i va dezamăgi niciodată și că le va sta mereu la dispoziție: „Vă asigur că niciodată nu vă voi dezamăgi și vă voi reprezenta cu mândrie. Am intrat în această competiție electorală, pentru a construi proiecte, pentru a îmbunătăți activitatea legislativă. Nu voi face niciodată compromisuri și vă stau la dispoziție în orice moment”.

Biroul de Presă

USL Cluj

Leave a Reply