Lansarea candidaților USL din zona Câmpia Turzii.

REF: Lansarea candidaților USL din zona Câmpia Turzii.

USL Cluj și-a prezentat candidații din zona Municipiului Câmpia Turzii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie: senatorul Marius Nicoară în colegiul senatorial nr. 3 și Ilarie Ivan, vicepreședintele PSD Cluj și candidat al USL în colegiul 7 – Camera Deputaților.

Președintele PSD Cluj, dl. Remus Lăpușan a prezentat oferta politică a USL pentru locuitorii zonei Câmpia Turzii, precizând că aceștia fac parte dintr-o echipă de candidați cu o experineță profesională și politică recunoscută de comunitate.

„USL  vine în fața electoratului cu cea mai bună ofertă de candidați. Garnitura politică a USL Cluj pentru Senat este compusă din senatori în funcție, cu un palmares legislativ vizibil și cu o experiență parlamentară transpusă în măsuri eficiente în folosului clujeanului” a declarat dl. Remus Lăpuşan, Preşedintele PSD Cluj.

Preşedintele PNL Cluj, dl. Marius Nicoară s-a arătat preocupat de rata crescută a şomajului din zonă, datorată închiderii unor fabrici locale: „Voi încerca să fiu o carte de vizită  pentru Cluj şi clujeni în scopul de a atrage investitori, care să diminueze şomajul zonei şi să crească perspectivele de dezvoltare economică. Atragerea de fonduri europene este o altă prioritate pentru locuitorii acestei comunităţi atât de încercate de nepăsarea fostelor guvernări PD”.

„Voi sprijini orice modalitate de a promova produsele tradiţionale româneşti, experienţa din agricultură aducându-mi un surplus de cunoştinţe în şansa de a revitaliza agricultura locală” a declarat Ilarie Ivan, vicepreşedinte PSD Cluj.

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Radu Hanga a precizat că sprijină candidații USL la alegerile parlamentare în zona Câmpia Turzii: „Sunt convins că domnii Marius Nicoară și Ilarie Ivan vor sprijini administrația locală din Câmpia Turzii din postura de parlamentari și sunt sigur că vor face lobby pentru a atrage investitori la Cluj, pentru a crea locuri de muncă”.

Vicepreședintele PNL Cluj, dl. Horea Uioreanu a precizat că susține întreaga echipă a candidaților USL Cluj și că experiența lor administrativă este utilă pentru locuitorii colegiului.

„Cei doi candidați se bucură de sprijinul USL Cluj dar mai ales de o notorietate profesională pozitivă în zonă, datorită activității acestora în administrație” a declarat Horea Uioreanu, Președintele CJ Cluj.

Biroul de Presă

USL Cluj

Leave a Reply