La mulţi ani România!

Marea Unire a românilor de la 1 Decembrie 1918 a fost şi va rămâne unul din cele mai înălţătoare momente şi mai importante evenimente din istoria României, care, în pofida trecerii anilor, rămâne viu întipărit în sufletele românilor.

Înfăptuirea unităţii naţionale a românilor nu a fost doar un rezultat al activităţii oamenilor politici a acelor vremuri, al guvernelor sau partidelor politice, ci a fost, înainte de toate, un succes al întregii naţiuni române, alimentată de dorinţa, speranţa şi lupta pentru păstrarea tradiţiilor româneşti, toţi românii uniţi în cuget şi simţiri!

În cadrul naţiunii, românii, oriunde s-ar afla, în România sau în afara acesteia, pot să-şi promoveze valorile culturale româneşti, ca o contribuţie semnificativă pentru concertul universal al tradiţiilor şi valorilor.

“Cu ocazia Zilei Naţionale, transmit tuturor clujenilor şi românilor cele mai bune gânduri şi urări de sănătate, fericire şi succes alături de cei apropiaţi lor şi fie ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze România şi pe români, oriunde s-ar afla ei!” a declarat liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Leave a Reply