Informare de presa

PSD Cluj este solidar cu atitudinea conducerii partidului si cu reactiile liderilor opozitiei si a societatii civile in cazul tratamentului abuziv al procurorilor politici aplicat asupra presedintelui Consiliului Judetean Arges, fapt care a pus in pericol grav viata unui om care beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Un om, care gestioneaza interesele publice ale unui judet intreg si interesele comune a sute de mii de cetateni si care nu a fost condamnat de catre nici o instanta, a fost ridicat de politia politica a lui Traian Basescu si i s-au pus catuse ca celui mai sangeros criminal in serie.

În orice moment, oricărui al lider al administraţiei judeţene, care nu-i pe placul camarilei portocalii poate păţii la fel, chiar şi aici la Cluj. PSD Cluj protesteaza public impotriva dictaturii procurorilor si a intimidarii opozitiei de catre politia politica portocalie si trage un semnal de alarma asupra tendintelor dictatoriale,  pentru ca principiile si institutiile statului democrat sa functioneze liber si sa fie respectate.

Cazul omului Nicolescu,  adus de catre politia politica portocalie pina in pragul mortii ar trebui sa ingrijoreaze pe fiecare cetatean al Romaniei si este o proba a viitorului ingrozitor pe care dictatorul Basescu si slugile sale inumane – procurori, politisti, ziaristi si politicieni, ni-l pregatesc. O societate a terorii, controlata de politia politica, in care viata unui om, onoarea si familia sa nu au nici o valoare, individul putand fi exterminat ca ultima râmă, atunci când devine un obstacol în calea intereselor şi lăcomiei de bani a clientelei portocalii..

PSD Cluj face un apel catre toti clujenii sa faca, pentru cateva secunde, un exercitiu de imaginatie si sa-si inchipuie cum ar fi ca ei sa fie prinsi in ghearele aparatului de exterminare fizica a regimului abuziv Basescu-Boc.

Cazul Nicolescu este inca un exemplu grav de imixtiune a politicului in activitatea justitiei si o acutizare fara precedent a fenomenului de “justitie televizata” in care oameni care nu au fost judecati, care beneficiaza de “prezumtia de nevinovatie” si  care nu prezinta un pericol public real, sunt batjocoriti in catuse prin fata camerelor de luat vederi, ca ultimii talhari la drumul mare.

Ca avem de a face cu o represiune politica la adresa opozitiei nu mai este nici o indoiala, din moment ce primarul PD-L al Aradului, Gh. Falcă, în acelaşi timp fin al dictatorului Băsescu, a fost trimis în judecată de către DNA pentru o fraudă de milioane de euro, fără ca să fie arestat. Sau, aici la Cluj, avem cazul fraudei de 136 de milioane de euro, produsă la centura de ocolire a Clujului, fraudă care doar a îmbogăţit clientela portocalie din Cluj şi i-a sărăcit pe clujeni.

Aceasta este reforma statului  care ne-o propune BASESCU-BOC -UDREA! Transformarea  intr-un stat de tip politienesc,  in care se calcă in picioare demnitatea atat a magistratilor si  politistilor cat  si a armatei!

Sa nu va amagiti stimati clujeni ca sunteti protejati, Basescu striveşte sub talpa bocancului său tot ce nu-i serveste lui personal si nu are respect pentru nimic!

 

Biroul de presa PSD Cluj

31 ianuarie 2011

 

Leave a Reply