Informare de Presă
roses photos

Informare de Presă

PSD Cluj constată cu regret că PNL nu înțelege să accepte cu fair play faptul că a pierdut competițiile electorale din Turda, Gherla, Dej și multe comune din județul Cluj.
Supărați pentru pierderile enumerate mai sus, liberalii s-au rezumat în a filma bucuria unor locuitori ai comunei Chinteni, după victoria candidatului PSD, Lucia Magdalena Suciu, care a învins-o la peste 800 de voturi pe contracandidata sa, membră a PNL Cluj.
1. Primarul Lucia Magdalena Suciu nu apare în videoclipul respectiv – este o dezinformare crasă și minciună a liberalilor clujeni.
2. Pe tot parcursul campaniei, candidatul liberal la primăria Chinteni a fost extrem de agresiv cu funcționarii primăriei și nu numai, iar asta o putem dovedi cu un film postat chiar de fiica candidatului:  https://www.facebook.com/geanina.manu/videos/vb.100001123030895/1106741209373303/?type=2&theater
3. Chiar dacă senatorul liberal Marius Nicoară a anunțat triumfător la ora 21.00 victoria din Chinteni, este important să se trezească la realitate și să accepte diferența mare de voturi în favoarea candidatului PSD.
Birou de Presă
PSD Cluj

Leave a Reply