Guvernul Ponta continuă eforturile pentru a absorbi cât mai mulți bani europeni!

Guvernul României continuă eforturile pentru a absorbi cât mai mulți bani europeni, 150 de experți din mediul privat fiind puși la dispoziția Autorității de Management și a Organismelor Intermediare POS CCE, printr-un program al Ministerului Fondurilor Europene finațat din bani europeni.

Acesti experți vor evalua cele 4700 de proiecte depuse în trecut, unele fiind depuse încă de acum 2 ani. În același timp, alți experți vor evalua cererile de rambursare depuse de beneficiarii POS CCE.

„Obiectivul nostru este ca implementarea proiectelor să înceapă cât mai repede, iar sumele datorate beneficiarilor să fie achitate rapid pentru ca banii europeni să intre în economie și să susțină evoluția acesteia” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Cabinetul Ponta demonstrează o atenție sporită față de fondurile europene, Guvernul României  deblocând programele europene suspendate ca urmare a neregulilor descoperite în timpul guvernărilor PDL, iar acum concentrându-se pentru a atrage cât mai mult din acești bani în economia romanească.

Leave a Reply