Emil Boc trebuie să se trezească și să administreze Clujul !

2013-04-14 18.06.06Furat de mirajul politicii naționale și de implicarea în micile jocuri politice din PDL, primarul Clujului a uitat să mai administreze orașul.

Primăvara anului 2013 l-a găsit pe primarul Clujului cu temele nefăcute, turiștii clujeni recreându-se în Făget printre maldărele de gunoaie adunate din loc în loc, drumul spre oaza de recreere de lângă Cluj-Napoca fiind o adevărată aventură datorită numeroaselor gropi din carosabil.

„Emil Boc trebuie să-și revină din letargia instituțională în care este ancorat, să viziteze Clujul și să rezolve problemele clujenilor. Este inadmisibil ca munți de gunoaie să treacă neobservați de autoritățiile locale în zona Făget, unde mii de clujeni își petrec lunar, timpul liber de la sfârșitul săptămânii” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Grija față de străzile municipiului Cluj-Napoca este „demonstrată” și prin protestul comunității din strada Sopor, clujenii astupând gropile de pe stradă cu pietriş, pe care l-au descărcat din căruțe, într-o acţiune civică de muncă voluntară şi protest fața de abandonarea străzii de către municipalitate.

„Emil Boc trebuie să se trezească din visul micii politici naționale a PDL și să-și asume responsabilitatea administrării orașului. Locuitorii străzii Sopor plătesc taxe şi impozite la primăria Cluj-Napoca, dar nu beneficiază de aceleași drepturi, precum orice contribuabil” a declarat președintele PSD Cluj, dl. Remus Lăpușan.

Biroul de Presă

PSD Cluj

Leave a Reply