Emil Boc și consilierii liberali ascund sub preș incompetența  managerială de la Sala Polivalentă!

Emil Boc și consilierii liberali ascund sub preș incompetența managerială de la Sala Polivalentă!

Emil Boc și consilierii liberali ascund sub preș incompetența managerială de la Sala Polivalentă,  după ce au trecut zece zile de la nefericitul eveniment, când un copil a fost accidentat din cauza unei neglijențe administrative. Nici directorul instituției, nici membrii Consiliului de Administrație nu-și asumă vreo vină iar primarul Emil Boc, prin viceprimarul Gheorghe Șurubaru, alege să adoarmă subiectul printr-un raport preliminar lipsit de consistență.

Concluziile și recomandările raportului preliminar ocolesc două aspect evidente, și desigur neglijate în comunicare de către oficialii Sălii Polivalente și de către primăria Cluj-Napoca:

„Exact cum așa am precizat în conferința de presă, organizată săptămâna trecută, tribuna retractabilă NU funcţiona la momentul recepţiei, așa cum ne-a asigurat viceprimarul Gheorghe Şurubaru. Fostul director al Sălii Polivalente, dl. Constantin Răduţă, a precizat pentru o publicație de știri locală, că “Tribuna a funcţionat o singură dată, după aceea a sărit de pe şine şi nu a mai mers decât împinsă. Asta se întâmpla înainte de momentul recepţiei“. Prin urmare, cine a semnat recepția lucrării domnule Emil Boc și cine răspunde pentru semnătură?

De asemenea, în cazul acestui accident, de ce membrii conducerii Sălii Polivalente și membrii Consiliului de Administrație nu răspund în fața consilierilor locali ai municipiului Cluj-Napoca, aceștia având rolul de a monitoriza și controla activitatea de administrare a Sălii Polivalente?” întreabă deputatul Aurelia Cristea, președintele PSD
Cluj-Napoca.

În acest context, aceste întrebări, cât și alte explicații trebuie și pot fi oferite de către conducerea Sălii Polivalente și a celor care au semnat recepția lucrării, consilierilor locali, la o nouă întâlnire propusă de aceștia, joi, 24 martie, începând cu ora 16.00, în Primăria Cluj-Napoca.

sursă: transilvaniareporter.ro

Leave a Reply