Emil Boc , „păstorul imaculat” al corupției din guvernul său!

Emil Boc , „păstorul imaculat” al corupției din guvernul său!

guvernul-bocPSD Cluj-Napoca constată cu regret situația neplăcută în care se regăsește administrația orașului, aceasta garantând politic prin reprezentantul său, Emil Boc, politicieni corupți.

În 2009, Emil Boc a garantat pentru mâna sa dreaptă, Sorin Apostu, apoi în 2011, după reținerea acestuia se declara încrezător în nevinovăția lui, fostul democrat liberal fiind dovedit de justiție a fi un politician profund corupt! În 2014, Emil Boc a ales să o țină de mână pe Elena Udrea la președinția României, un politician de care astăzi, aflăm că este acuzat de spalare de bani și fals în declarațiile de avere.

„Acum, când vedem din dosarele DNA dimensiunea corupției, atât prin numărul de persoane implicate din directa sa apropiere, sumele colosale, ne este foarte clar ce a guvernat Boc. În tot acest timp n-a avut nici cea mai mică strângere de inimă, sau vreo lacrimă  în colțul ochiului atunci când a tăiat în carne vie, diminuând salariile cu 25% , închizând spitale, școli. Cât de cinic poți să fii să păstorești furtul a zeci de milioane de euro din bugetul educației, având în primul rând calitatea ta de profesor!a declarat Aurelia Cristea, președintele PSD Cluj-Napoca.

Social-democrații clujeni consideră că în contextul în care mai mulți miniștrii ai guvernului Boc au luat calea DNA și sunt acuzați de fapte de corupție, în condițiile în care Emil Boc este acuzat de corupție la rându-i, de un fost ministru, este dator să facă un prim pas în a explica concis cauzele corupției generalizate din mandatul său de premier/primar/președinte de partid, cât și scuze publice pentru faptul că a susținut în funcții politice la cel mai înalt nivel politicieni profund corupți!

Scurt istoric despre cum a ținut de mână corupția Emil Boc:

  • „Omul lui Boc înseamnă omul din echipa lui Emil Boc, echipă cu care Emil Boc a dus proiectele Clujului la bun sfârşit şi a demarat alte proiecte pentru municipiu. Am fost întotdeauna alături de echipa lui Emil Boc” – Sorin Apostu, 29 ianuarie 2009, în campania electorală pentru primăria Municipiului Cluj-Napoca.
  • „Sper ca Sorin Apostu să-şi dovedească nevinovăţia în faţa instanţei de judecată” – Emil Boc după reținera primarului Sorin Apostu, 11 noiembrie 2011.
  • „Şi înainte şi acum, fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, beneficiază de prezumţia de nevinovăţie şi sunt convins că şi-o va apăra în faţa instanţei de judecată” – 29 septembrie 2012, imediat după eliberarea lui Sorin Apostu.
  • „O susţin pe Elena Udrea la preşedinţia PDL” – 27 februarie 2013, Emil Boc anunța că o susține pe Elena Udrea la alegerile pentru desemnarea președintelui PDL.
  • „Am semnat pe lista susţinătorilor doamnei Udrea în vederea alegerilor prezidenţiale, mi-am adăugat numele pe lista susţinătorilor, pe această listă am semnat primul (…) Viziunea promovată de Elena Udrea se bazează pe ceva ce este sănătos pentru ţară şi economie” –  Emil Boc , 1 septembrie 2014.

Leave a Reply