Emil Boc este incapabil să gestioneze situația de la „U” Cluj

REF: Emil Boc este incapabil să gestioneze situația de la „U” Cluj

USL Cluj constată cu regret că promisiunile profetice ale dlui. Emil Boc din ultimul an, cu privire la salvarea ”U” Cluj au rămas doar simple modalități de atragere a atenției în campania electorală.

Tragem un semnal de alarmă asupra faptului, că atât actualul primar cât și fostul edil al Clujului, dl. Sorin Apostu sunt răspunzători pentru starea deplorabilă a clubului, aceștia aducându-l pe Florian Walter la Cluj și oferindu-i echipa.

Nu știm și probabil nu vom ști niciodată care au fost înțelegerile oneroase ale acestei afaceri. Nici până în ziua de astăzi nu știm ce i s-a promis lui Florian Walter de către Emil Boc și Sorin Apostu pentru a-l determina să preia ”U” Cluj.

Emil Boc și PDL Cluj sunt direct răspunzători pentru situația în care a ajuns clubul fanion al orașului având în vedere că la conducerea echipei s-au aflat în utlimii ani, membrii marcanți ai PDL Cluj: De la Alin Tișe care a  fost manager al clubului până la Călin Hințea (fost președinte al CA la ”U” Cluj), Cosmin Irimieș (fost director executiv al clubului) și Dan Lazăr (membru în CA) cu toții foști consilieri și secretari de stat în cabinetul Boc.

„Este limpede că administrația Boc-Apostu a încercat să subordoneze politic destinul Universității Cluj. Primarul Emil Boc trebuie să anunțe clar strategia Primăriei Cluj-Napoca, față de Universitatea Cluj, în calitate de acționar al clubului și nu doar informații incomplete sau zvonuri pe care le-a lansat constant în ultimul an” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Biroul de Presă

USL Cluj

Leave a Reply