Educația și cercetarea, priorități naționale ale cabinetului Ponta

PSD Cluj este alături de copii și părinți, la acest debut de an școlar 2013-2014, acordând orice ajutor menit să îmbunătățească accesibilitatea și calitatea actului educațional, în județul Cluj.

„PSD Cluj sprijină și respectă dreptul fiecărui copil de a-și construi un parcurs profesional și intelectual, crede în forța pe care tinerii acestei țări o pot acumula prin educație și știință și este convins că este o resursă importantă pe care trebuie să o valorificăm” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

PSD consideră că educația este o prioritate guvernamentală și crede că trebuie să definească și să obțină parteneriatul public pentru acele măsuri care să conducă la o societate capabilă să cultive, să promoveze și să recunoască valorile.

„Educația și cercetarea, ca factori importanți de dezvoltare a unei societăți axate pe cunoaștere, acționează în profunzimea oricărei societăți, pe intervale de timp care depășesc cu mult logica ciclurilor politice, dar care determină evoluțiile cetățenilor, dinamica de dezvoltare a comunităților” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

PSD Cluj are convingerea că instituțiile de învățământ din județul Cluj vor începe cu bine noul an școlar 2013-2014 și că învățământul clujean va rămâne la un nivel calitativ ridicat.

Leave a Reply