Dragi alegători ai Colegiului 6 – DEJ

Vă mulţumesc din suflet pentru votul pe care mi l-aţi acordat duminică în număr atât de mare şi în condiţii de iarnă deosebit de grele.

Procentul pe care l-am obţinut a arătat că dejenii doresc la fel ca toţi românii o schimbare reală a societăţii româneşti marcată de instabilitate politică, austeritate, decizii economice dezastruoase care au adus după sine sărăcirea populaţiei.

Vreau să vă asigur pe voi, alegătorii mei, că promisiunile electorale din campanie  sunt acum proiecte pe agenda de parlamentar, că doleanţele pe care mi le-aţi adus la cunoştinţă nu vor fi depozitate în sertar, ci o prioritate pe masa mea de lucru.

Tinerilor plini de speranţă, bunicilor care au străbătut cu greu drumul până la secţia de votare, doamnelor şi domnilor, indiferent de opinia sau votul lor, le ofer sprijinul şi suportul meu şi în acest mandat. Uşa cabinetului parlamentar din teritoriu este la fel: deschisă, iar dacă drumul celor din satele colegiului nu trece pe la Dej voi fi prezent acolo prin cabinetul parlamentar mobil şi voi da de asemenea curs invitaţiei primarilor voştri de a participa la evenimentele sau problemele din viaţa comunităţii.

Leave a Reply