Domnule Emil Boc, opriți TĂIEREA COPACILOR, opriți BETONAREA Clujului!

Domnule Emil Boc, opriți TĂIEREA COPACILOR, opriți BETONAREA Clujului!

Grupul consilierilor locali ai PSD Cluj-Napoca solicită primarului Emil Boc un punct de vedere cu privire la tăierea copacilor de pe latura nord-estică a Catedralei Ortodoxe.

Având în vedere că explicațiile reprezentaților primăriei Cluj-Napoca sunt lacunare iar urmele respectivilor copaci nu arată semne de boală sau că ar fi fost uscați, respectiv un pericol pentru traficul din zonă, vă solicităm explicații de îndată.

Grupul consilierilor social-democrați PSD constată cu regret că în loc să transformăm Clujul într-un oraș verde, lipsa de viziune administrativă a autorităților locale transformă orașul într-o capitală a BETOANELOR, un oraș fără viață, fără verde.

This Post Has One Comment

 1. man

  Din pacate pentru aceasta TARA, toti cei INFIPTI la conducere, indiferent de nivel si pozitie, sunt CROITI DUPA ACELASI CALAPOD: distrugerea tarii si a realizarilor inaintasilor – de la 1800 pana in contemporaneitate: asadar, nu este cazul sa despartiti politrucii de azi unii de altii prin apartenenta la grupuri de partid-e (toti fiind mai mult sau mai putin URMASII PCR-ului) toti au purtat cravata de pionier, insigna de UTC-ist sau carnetul PCR-ist !!! Cum sa conduca tara spre bunastare generala si “mai-bine” pentru popor, cand aceste notiuni s-au pierdut in negura INTERESELOR personale si de grup?! Dupa 1989 cum sa indrepte ei natia pe drumul capitalismului, cand ei habar nu au – nici acum, dupa 26 de ani – ce inseamna CAPITALISM si ce trebuie facut pentru a-l FAURI?!
  Doar naivii contemporani cu ILIESCU PENALUL cred ca tara este pe drumul bun: in tarile capitaliste civilizate, standardul de viata este unul inalt pentru intreaga populatie, dar cei inzestrati cu profesionalism si/sau o doza buna de noroc sunt peste acea medie ……………. iar acestia sigur nu si-au faurit averi incomensurabile din sarlatanii si pe spinarea aproapelui sau din devalizarea tarii lor !!! Asadar, este momentul de analiza corecta si la rece a intregii clase politice, fara patima, fara ranchiuna si fara partinire !!!
  In toate mediile, dar absolut in toate, se impune o triere pe principiul competentei, a profesionalismului tinand cont de zicala romaneasca “omul potrivit la locul potrivit” !
  Cine nu intelege ca viitorul depinde de ceea ce SADIM acum, este DUSMANUL ROMANIEI !!! Si se vede ce “am sadit” in ultimii 26 de ani: demult nu se mai imprumuta vecinele cu o cana de faina , cu un ou sau cu altele, asa cum era incetatenit pana in ’89……nici un vecin nu-si mai da redresorul sau un scaun , altuia………trist, foarte trist !!!
  Adecatalea, AM PIERDUT OMENIA, cea care ne separa de animale……..desi sunt destule care au capacitatea de a empatiza cu semenii lor, dar se pare ca romanii, daca nu iau de urgenta masuri, o vor pierde !
  Asadar, doamnelor si domnilor din PSD, pentru ca acesta sa poata fi functional si NEINTINAT, excludeti din randurile dumneavoastra toti neavenitii, urmasii PCR-isti deghizati in “contemporani” capitalisti si ASANATI scursurile: apoi sa ne cereti VOTUL !
  SUCCES !!!

Leave a Reply