Dan Morar, noul Președinte TSD Cluj

PSD Cluj l-a desemnat pe dl. Dan Morar,  Președinte interimar al TSD Cluj, în urma retragerii dlui. Gabriel Oniga din funcție.

Dan Morar este de profesie economist,  manager relații clienți IMM-MICRO la Volksbank Cluj.

„România de astăzi are nevoie de o implicare consistentă a tinerilor în politică, o viață fără tineri reprezentând un viitor fără perspective.

TSD Cluj își propune să susțină integrarea tinerilor în piața muncii, asigurarea unui salariu decent, corespunzător experienței și nivelului lor de pregătire, asigurarea condițiilor pentru o viață intelectuală, culturală și sportivă corespunzătoare” a declarat dl. Dan Morar, Președintele TSD Cluj.

Fostul Președinte al TSD Cluj, vicepreședintele PSD Cluj-Napoca, Gabriel Oniga va rămâne alături de tinerii social-democrați, acordându-le sprijin în activitatea politică.

„Sunt convins că echipa matură și echilibrată pe care am format-o împreună la TSD Cluj, va continua proiectele începute și nu va crește sub umbra populismului retoric şi a ofertelor maximale cu care unii politicieni ne-au obişnuit în ultimii ani” a declarat dl. Gabriel Oniga, vicepreședinte PSD Cluj-Napoca.

Leave a Reply