Dan Morar, noul președinte TSD Cluj

Comunicat de presa

 

REF: Dan Morar, noul președinte TSD Cluj

Luni, 25 martie 2013, în cadrul conferinței organizației de tineret a PSD Cluj a fost aleasă noua conducere, în prezența președintelui PSD Cluj, dl. Remus Lăpușan, secretarului general PSD Cluj, dl. Ioan Oleleu, senatorului Alexandru Cordoș și invitaților speciali, deputatul PSD Mihai Sturzu, președintele LSSD, dl. Gabriel Petrea și președintele PES Activists România, dl. Victor Negerescu.

Noul președinte al TSD Cluj, dl. Dan Morar, a fost validat în unanimitate de cei 260 delegați prezenți la eveniment, componența noului birou fiind următoarea:

Președinte: Dan MORAR

Secretar-General: Alin DANCI

Vicepreședinți:

Horia NASRA (președinte TSD Cluj-Napoca)

Gianina CIOBANCA (președinte TSD Turda)

Ramona CĂTINEAN (președinte TSD Gherla)

Andrei BRADEA (președinte TSD Dej)

Mădălina MARC (președinte Huedin)

Dragoș LUP (președinte Câmpia Turzii)

Vladimir MĂTUȘAN

Lavinia TRIF

Anca BLAJ

Raul PINTEA

Oana MATEI

„Sistemul politic democratic educă tinerii, nu îi mobilizează în maniere simpliste. Iar cea mai bună formă de educaţie este cea participativă. Generația noastră va învăţa cu adevărat ce înseamnă democraţia în România, care este puterea şi care sunt valorile ei, atunci când un număr tot mai mare de tineri se vor implica în acţiuni civice şi vor fi angrenaţi în cât mai multe procese decizionale.

Este necesar ca democraţia să se manifeste și la cel mai tânăr nivel posibil,  dacă vrem ca valorile şi spiritul democratic să fie cu adevărat asimilate de cei ce au viitorul în față” a declarat în cadrul conferinței, dl. Dan MORAR, președintele TSD Cluj.

Biroul de Presă

PSD Cluj

Leave a Reply