Cornel Itu, reales vicelider al grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor

Deputat Cornel Itu a fost reales ca vicelider al grupului parlamentar PSD din camera inferioara,grup ce reuneste judetele Cluj,Bihor,Baia Mare,Satu Mare si Salaj.

Secretar al comisiei pentru politica economica,reforma si privatizare,membru al delegatiei Parlamentului Romaniei la Initiativa Central Europeana,Presedinte al grupului de prietenie cu Mexicul si membru al grupurilor de prietenic cu Italia si Macedonia,deputat Cornel Itu si-a onorat mandatul pe primul semestru al acestui an cu un numar semnificativ de initiative legislative,interpelari si declaratii politice. Problematica acestora vizeaza aspecte de interes precum: drepturile financiare ale angajatilor din penitenciare,violenta in scoli,centura Dejului,sporul de doctorat in invatamantul preuniversitar,modernizarea infrastructurii din Mun.Dej si imprejurimi,punerea in valoare a unor obiective turistice,a unor personalitati istorice si traditii locale.

Pana in prezent deputat Cornel Itu este apreciat ca fiind cel mai disciplinat parlamentar clujean cu o prezenta de 92,1% din voturile date in plen.

Leave a Reply