Cornel Itu a primit CRUCEA TRANSILVANĂ. Itu: Mulțumesc Inalt Prea Sfinția Voastră pentru cinste!

Cornel Itu a primit CRUCEA TRANSILVANĂ. Itu: Mulțumesc Inalt Prea Sfinția Voastră pentru cinste!

Deputatul Cornel Itu, în a treia zi de Paște, a luat parte la un eveniment important pentru enoriașii din Parohia Ortodoxă „Sfântul Nectarie” din Dej, și anume slujba de binecuvântare a lucrărilor realizate la noul lăcaș de cult, moment în care a primit distincția CRUCEA TRANSILVANĂ

„Pot să-mi manifest bucuria de a fi parte a unei comunități, a unui neam care în cele mai complicate momente ale13177859_988890357832774_5011034200027185420_n-300x400 sale a găsit sprijin în Biserică. Suntem astăzi aici și suntem ceea ce suntem, adică romani, datorită Bisericii mamă, Bisericii Ortodoxe. Astăzi devine datoria noastră să apărăm acest liant sfânt care leagă încă, cu noduri puternice, țara și romanii între ei. Mulțumesc Inalt Prea Sfinția Voastră pentru distincția CRUCEA TRANSILVANĂ și pentru cinste.

Imi vin în memorie cuvintele Fericitului Augustin care spunea atat de simplu Iubește și fă ce vrei. Iubesc neamul românesc și Biserica sa milenară și acționez în consecință” a scris pe FB, social-democratul clujean, candidat la președinția Consiliului Județean Cluj.

Crucea Transilvana se acorda doar mirenilor pentru sprijin deosebit acordat bisericii.

Leave a Reply