Conferinţă de presă – 09.06.2011 – Peste 3 milioane lei aruncati pe apa Somesului

PSD Cluj consideră că primăria risipeşte banii cetăţenilor prin modul în care a gestionat amenajarea plajei de pe râul Someş, din zona cartierului Grigorescu; lucrările de proastă calitate au determinat nevoia unor investiţii periodice în reparaţii facute de firmele de casa portocalii, reparatii care secătuiesc bugetul într-o perioadă de criză.

Dl. senator Alexandru Cordoş, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, a declarat: „Plaja lui Boc a costat mult din start – peste 3 milioane de lei – si s-a degradat în scurt timp; nisipul a dispărut, fiind luat de ape, balustradele de pe maluri sunt ruginite, apa este murdară, iar din promisiunea primăriei legată de plimbările cu barca nu s-a ales nimic. Zona este un pericol pentru sănătatea cetăţenilor, si in special a copiilor care se aventurează să o viziteze!”

„Amenajarea zonei s-a făcut făra consultarea unor specialişti în domeniu şi efectele se văd. Finisajele au fost executate în grabă, plaja este departe de ceea ce există în alte oraşe europene. Din păcate, deşi banii sunt puţini, nu se construieşte durabil, pentru a creşte calitatea vieţii oamenilor şi a dezvolta comunitatea. Atat in municipiu, cat si in judet, reprezentantii PDL ne-au obisnuit sa lucreze in asa fel incat in fiecare campanie electorala sa poata sa inaugureze bucati de lucrari, dupa modelul lui Boc care are la inaugurarile de autostrada panglici mai lungi decat autostrada.” afirmă d-na Aurelia Cristea, vicepreşedinte PSD Cluj.

Social-democraţii şi-au arătat nemulţumirea şi in privinţa balustradelor de pe malul râului, înlocuite parţial anul acesta din fondurile primăriei, precum şi a calităţii proaste a pistei pentru biciclişti şi a aleii pietonale, semnalând de asemenea deteriorarea avansată a celor două poduri pietonale peste Someş, care poate provoca accidente.

 

Leave a Reply