Comunicat de presă – USL cere imperativ alegeri anticipate

USL cere imperativ alegeri anticipate pentru că situația în care coaliția PDL – UNPR – UDMR a adus România are nevoie de un guvern nou, legitim, iar astăzi  nu ne mai permitem să trecem prin încercări de tip Emil Boc. A plecat cel mai corupt și incompetent guvern din ultimii 22 de ani.

”Demisia Guvernul Boc trebuie să fie începutul declanșării procesului de alegeri anticipate. Avem nevoie atât la nivel local, cât și la nivel central de o formulă politică nouă, competentă și lipsită de orice suspiciune de corupție. Cu siguranță Emil Boc a fost împins de Traian Băsescu să ia această decizie pentru a salva în primul rând PD-ul de la dezastru, dar România are nevoie de un guvern care să reprezinte voința românilor și nu pe cea a echipei Udrea – Băsescu. Noul guvern nu trebuie să mai aibă în componență miniștri precum Elena Udrea, Traian Igaș, Daniel Funeriu, Anca Boagiu sau Gabriel Oprea” a precizat dl Remus Lăpușan, președinte PSD Cluj.

” În ceea ce privește varianta ca Emil Boc să fie candidatul pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, îi avertizăm pe cei din PD că dacă Boc nu mai este bun pentru Băsescu,  nu înseamnă că este bun pentru clujeni așa că nu este cazul unei candidaturi la Cluj a celui care a dus România în dezastrul economic în care este astăzi. În plus, să nu uităm că cei din administrația locala clujeană care astăzi sunt cercetați și arestați  pentru fapte de corupție sunt toți din echipa lui Boc, echipă pentru care el a girat din punct de vedere politic.” a adăugat dl Remus Lăpușan.

Biroul de presa PSD Cluj

6 feb 2012


Leave a Reply