Comunicat de presa – TSD Cluj îi cere lui Sorin Apostu demisia din funcția de primar

TSD Cluj îi cere lui Sorin Apostu demisia din funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca. “Am vazut astazi motivarea arestării lui Sorin Apostu și cred că nu mai este cazul să facem comentarii suplimentare. Omul prezentat de Emil Boc drept cea mai bună variantă pentru noi a gestionat orașul în stil mafiot. Sorin Apostu trebuie să își dea urgent demisia din funcția de  primar al municipiului Cluj Napoca. În campania din 2009, liderii PD spuneau că Umbra lui Boc va umbla singură. În mod evident, acest om a umblat doar în interesul personal. Nu cred că a avut vreodată o altă agendă decât cea personală. Toate detaliile apărute până acum în presă ne arată că acest om inventat de Emil Boc a avut încă de la început un comportament mafiot, profitînd de faptul că toată lumea știa că este omul lui președintelui PD.”a declarat dl Gabriel Oniga, președinte TSD Cluj.

“Emil Boc trebuie să demisioneze și el din funcția de prim ministru. Este o mare nesimțire să vii la Cluj, așa cum a făcut-o ieri Boc și să spui că administrația PDL este sub control la Cluj. Sub controlul cui, dl Boc? Al clanurilor mafiote? Al DNA? Gașca pe care președintele PD a inventat-o și pe care o girează în continuare trebuie să plece urgent din administrația clujeană. Cazurile Bica și Apostu ne-au demonstrat cum înțeleg democrat liberalii să facă administrație și care le sunt proiectele prioritare: cele pentru care iau șpăgi. Niciun investitor serios nu se va mai uita spre noi în condițiile în care șpăgarii fac cereri de excludere din PD pentru a nu-și pierde mandatul. În mod normal există două variante: ești exclus sau îți dai demisia. PD a inventat și aici o a 3-a pentru a-și apăra corupții. Noi tinerii avem nevoie de locuri de muncă, iar acestea nu pot fi create altfel decât cu noi investiții. Boc și gașca sa trebuie să plece pentru ca noi clujenii să ne recăpătăm orașul.”a adăugat Gabriel Oniga.

Sorin Apostu este încă din 2005, de pe vremea în care era director tehnic în primăria Cluj-Napoca, omul pe care toți îl știu ca fifty – fifty. Emil Boc nu a luat niciodată măsuri pentru a-l opri pe acest om. Dimpotrivă, i-a dat prerogative de primar încă de pe vremea mandatului său, atunci când el era mai mult în aeroport decât în primărie. Echipa Boc – Apostu a transformat Clujul în pol al corupției.

 

Gabriel Oniga

Președinte TSD Cluj

16 nov 2011
 

Leave a Reply