Comunicat de Presă – La Cluj vom avea stadion si sala polivalenta in centru, dar inaccesibile din cauza inexistentei locurilor de parcare – 29.08.2011

PSD Cluj îi cere actualului primar al municipiului Cluj-Napoca, dl Sorin Apostu să ne spună unde vor parca cei care doresc să participe la evenimentele organizate în această toamnă cu ocazia inaugurării Cluj Arena. Problema ramane aceeasi la orice eveniment va fi organizat pe Cluj Arena sau in viitoarea Sala Polivalenta.

„Ii solicitam actualui primar sa ne spuna pe termen scurt ce solutie va gasi pentru locurile de parcare necesare in luna octombrie a acestui an, dar si pe termen lung dupa ce va fi finalizata si sala polivalenta. Din ceea ce ştim noi în zonă nu există niciun loc de parcare făcut special pentru a deservi cele doua noi locatii pentru manifestari publice, iar locurile de pe raza municipiului sunt în responsabilitatea municipalităţii.” a declarat dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

Va fi o adevărată problemă pentru cei care vor veni cu maşina din alte judeţe la evenimente organizate în Cluj-Napoca, fie că sunt sportive fie ca sunt de altă natură. Asta ca să nu mai vorbim de faptul că decizia de la “lipi” sala polivalentă de stadion nu a fost una tocmai fericită, dar probabil dl Apostu a vrut să demonstreze în interirul propriul partid că şi domnia sa poate să construiască ceva lângă stadionul pe care Alin Tişe şi-a pus numele încă de la început.

Pana acum singurii beneficiari ai stadionului si salii polivalente sunt liderii PDL de  la Cluj, dar din momentul darii lor in folosinta cetatenii, cei care ar trebui sa fie adevaratii beneficiari vor avea multi km de facut pe jos inspre si de la cele doua obiective din cauza lipsei locurilor de parcare.

„O posibila solutie pentru aceasta problema este constructia unui parking pe platoul Salii Sporturilor Horia Demian, parking care poate sa beneficieze de buget atat de la consiliul local, cat si de la consiliului judetean. „Probabil dlui Apostu solutia de a face ceva impreuna cu al sau coleg de partid, dl Tise, nu i se pare una viabila pentru ca risca ca din momentul in care incepe constructia, presedintele CJ Cluj sa isi puna repede un cearsaf cu numele prin care sa isi asume in totalitate investitia.” a adaugat dl Remus Lapusan.

Leave a Reply