Comunicat de Presă – 31.08.2011 – Senatorul Alexandru Cordos acuza declaratiile iresponsabile ale actualuli Ministru al Muncii, dl Sebastian Lazaroiu

Senatorul Alexandru Codos acuza declaratiile facute de catre Ministrul Muncii, dl Sebastian Lazaroiu in ultimele saptamani, declaratii care nu demonstreaza altceva decat faptul ca dl Lazaroiu este la fel de iresponsabil si colorat si din fotoliul de ministru, cum era din cel de consilier prezidential.

„Imediat dupa numirea in functia de ministru, in calitate de secretar al Comisiei de Munca,familie si protectie sociala din Senatul Romaniei, i-am solicitat dlui Lazaroiu sa se prezinte in cadrul Comisiei pentru a ne spune care este viziunea Guvernului cu privire la acest minister. Din pacate nu am primit niciun raspuns, iar dl Lazaroiu nu s-a prezentat in fata noastra pentru a ne spune ce intentioneaza sa faca. Astazi, vedem si de ce. Pentru ca pur si simplu ministrul Lazaroiu  nu are nici cea mai mica legatura cu acest portofoliu, iar declaratiile sale sunt in continuare contradictorii, insa fara sa ofera nici o solutie pentru numarul de someri in crestere din Romania, spre exemplu. Am vazut mai nou, ca il preocupa probleme care tin de Ministerul Economiei, si anume problema CET-urilor. Problema subventiilor la caldura trebuie discutata, insa intr-un alt minister.” a declarat dl Alexandru Cordos, secretar al Comisiei de Munca si Protectie Sociala din Senatul Romaniei.

„Nu este posibil ca in loc de ministru al muncii, sa avem un domn a carui singura preocupare este propovaduirea parerilor presedintelui Basescu. Si pe acelasi model al presedintelui, se pare ca si dl Lazaroiu are impresia ca poate sa se pronunte pe orice tema, iar functia pe care o detine nu implica nicio responsabilitate.

Saptamana viitoare, odata cu inceperea noii sesiuni parlamentare, ii cer ministrului muncii Sebastian Lazaroiu sa se prezinte in cadrul Comisiei de munca,familie si protectie sociala din Senat pentru a discuta problemele care tin de ministerul din subordinea sa spre exemplu legea salarizarii, legea pensiilor, legea asistentei sociale si de o eventuala strategie pe care sper ca a reusit sa si-o faca in aceasta vara” a adaugat dl Alexandru Cordos, senatorPSD.

Leave a Reply