Comunicat de presă – 29.05.2011 – Zilele Clujului transformate de edilul portocaliu in repetitie de campanie electorala

PSD Cluj ii cere actualului primar al muncipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, sa explice de ce a fost nevoie sa fie umplut centrul municipiului cu umbrele ale producatrorilor de bere, bancute si peturi cu ocazia Zilelor Clujului.

„Noi, social democratii, am sustinut de cativa ani ca este nevoie de o sarbatoare a orasului, insa felul in care aceasta a fost organizata lasa mult de dorit. Cel putin in primele zile ale evenimetului pare a fi mai degraba o serbare campeneasca decat o sarbatoare in adevaratul sens al cuvantului. In plus, nu putem sa atragem turisti sau sa ii convingem sa se intoarca pe cei care vin daca avem toate strazile pline de cersetori, iar municipalitatea nu ia nicio masura in aceasta privinta” a precizat dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

„Nu este posibil ca pentru un eveniment pe care PDL l-a anuntat a fi unul care precede candidatura orasului nostru la titlul de Capitala Culturala Europeana 2020,  sa inchidem timp de o saptamana centrul unui oras sufocat oricum de trafic. Ii amintim dlui Apostu ca orasul al carui edil este, are centuri ocolitoare doar in declaratiile lui Emil Boc. In realitate, circulatia este in continuare concentrata in interiorul municipiului. Este revoltator ca am umplut centrul orasului de bere si pet-uri in conditiile in care exista cateva alte variante de locatii pentru acest tip de evenimente: Hoia, Sf Ion sau platoul Salii Sporturilor. Nu cred ca este necesar sa blocam un oras pentru ca Sorin Apostu sa isi faca repetia generala pentru campania electorala din 2012. Cu atat mai mult cu cat felul in care Zilele Clujului au inceput nu are nicio legatura cu candidatura la titlul de Capitala Culturala Europeana in 2020” a precizat dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

„Asa cum PDL ne-a obisnuit deja, toate evenimentele si actiunile lor sunt doar de fatada, dar ii avertizam pe actualii lideri portocalii de la Cluj ca nu mai pot acoperi incompetenta si lipsa de decizie a lui Emil Boc cu paine si circ” a mai adaugat dl Remus Lapusan.

 

Leave a Reply