Comunicat de presa – 27.01.2011 – Alianta partidelor de opozitie

PSD Cluj considera ca o alianță a partidelor de opoziție este dorită de oameni, pentru că se simte nevoia de alternativă la această guvernare dezastruoasă și coruptă.

“Trebuie să dăm românilor speranța că pot trăi aici o viață decentă, fără să fie umiliți, fără să fie nevoie să fie membri de partid, fără să fie nevoie să facă parte din clientela PDL.” a declarat dl Remus lapusan, presedinte PSD Cluj.

De asemenea, cea mai buna garantie a faptului ca o astfel de alianță poate funcționa este că din ea lipsește Traian Băsescu. Traian Băsescu este personajul care a distrus toate alianțele făcute până acum în România, urmărind interesul îngust și meschin al său sau al PD(L).

PSD a considerat ca poate sa faca sacrificii politice pentru constituirea acestei alianțe pentru a inlatura riscul ca România să fie supusă în continuare regimului Băsescu/PDL, care a făcut atât de mult rău românilor. PSD face alianţă cu ACD pentru a bloca orice şansă ca Traian Băsescu să-l pună iar pe Boc premier.

Alianţa nu va fi una negativă, ci una care îşi propune să repare ce s-a stricat în aceşti ani şi să pună bazele unui viitor mai bun. Pentru asta, trebuie înlocuit guvernul, avem nevoie de o nouă majoritate în Parlament, trebuie înlocuit Traian Băsescu.

Obiectivele PSD

1. DAM BANII INAPOI CELOR CARORA LI S-AU LUAT PE NEDREPT. Reparam marile nedreptati facute pensionarilor, bugetarilor, celor din mediul privat, tuturor celor carora li s-au taiat veniturile in mod ilegal in acesti doi ani.
  2. RELANSAM ECONOMIA, cu mecanisme simple, cu accent pe locurile de munca, pe cresterea economica, pe cresterea incasarilor la buget.
  1. PEDEPSIREA VINOVATILOR pentru tot ce s-a gresit in acesti doi ani. Multi oameni de la putere au facut abuzuri, si vor trebui sa plateasca. Iar cei care au gresit mai mult decat politic vor plati mai mult decat politic!

Biroul de presa PSD Cluj